Mire se vini ne Stebleve!  

 

 

Z. Mersin Hoxha eshte kryetari aktual i Shoqates Stebleva. Njekohesisht ai eshte edhe drejtor i Gazetes Stebleva. Nje Steblevas i shkelqyer, patriot i flakte, organizator e menaxher i persosur ne drejtimin e shoqates. Njeriu qe per vite me radhe trokiti, apeloi, denoncoi e ngriti zerin prane institucioneve te shtetit, pushtetit lokal e atij qendror per ruajtjen e vlerave materiale, pasurore e kulturore te fshatit, komunes e me gjere. Njeriu qe per vite me radhe shkroi e vazhdon te shkruaje per Stebleven duke e bere ate te njohur si ne mediat e shkruara por dhe ne ato vizive dhe se fundmi edhe ne ato elektronike duke promovuar ne kete menyre vlerat me te mira te Stebleves dhe ne arenen nderkombetare.

Mobil: 0695168173

Email: mersinhoxha@gmail.com

Mersin Hoxha

Kryetar i Shoqates

 

 

Informacione kontakti

Per me teper informacione ne lidhje me Kryetarin e Shoqates, Kryesine, Kryeredaksine e Gazetes Stebleva

lexo me teper

Gazeta Stebleva

Gazeta Stebleva eshte nje botim i Shoqates Stebleva. . Numuri i pare i saj doli ne muajin Nentor 2005.

lexo me teper

Projekte te Shoqates

This section is under construction.

 

lexo me teper

Rreth nesh

   
kryetari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posta jone elektronike

 

goni
goni
beni
goni